Lisse | straatinfo

inbraak politie meldingen

Twee mannen aangehouden met inbrekerswerktuig

inbraak

Lisse - De politie hield maandag 16 november omstreeks 21.30 uur op de Zwartelaan twee mannen aan die in het bezit waren van inbrekerswerktuig.

Agenten kregen rond 21.15 uur de melding dat er op de Bonninghausenlaan een inbraakpoging had plaatsgevonden bij een woning. Een getuige had twee mannen gezien die bijzonder veel interesse in de woning hadden. De twee vertrokken kort daarop in een voertuig. Omdat er goede signalementen van de twee mannen en hun voertuig beschikbaar waren konden de twee op de Zwartelaan worden staande gehouden. Bij controle van het voertuig bleek dat de twee inbrekerswertuigen bij zich hadden. Hierop zijn zij aangehouden. Het gaat om twee mannen van 23 en 22 jaar oud uit Den Haag. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen het overtreden van dat verbod.

Soortgelijke berichten

Mannen houden zich verdacht op
Lelystad

Politie houdt mannen met inbrekerswerktuig aan
Lelystad

Drie aanhoudingen na aantreffen inbrekerswerktuigen in auto
Heesch

Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuig
Naarden

Mannen aangehouden met inbrekerswerktuig
Heerde

Aanhoudingen voor bezit inbrekerswerktuig
Hilversum

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden
Wilp

Mogelijke inbrekers aangehouden
Grootebroek

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden
Edam

Drugs in de auto
Lijnden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio